A Edesa apliquem les darreres tecnologies perquè l’impacte mediambiental sigui el mínim possible. Per això, els nostres electrodomèstics disposen de la màxima eficiència energètica. Un menor consum d’electricitat no només contribueix a evitar l’efecte hivernacle, sinó també t’ajuda a estalviar a la factura.
Els nostres productes

Rentavaixelles
Sabies que els nostres rentavaixelles estan dissenyats perquè consumeixin únicament 11 litres d’aigua? Sabies que utilitzar-los et permet estalviar una mitjana de 25 litres d’aigua al dia? Perquè el futur sostenible es forja a cadascuna de les llars…

Forns
L'eficiència és la nostra màxima. Per això, no només t’ajudem a netejar, sinó també a estalviar. La piròlisi dels nostres forns manté una temperatura de neteja contínua i d’aquesta manera consumeix únicament l’energia necessària.

Frigorífics
Frigorífics que, amb el nou etiquetatge energètic europeu, aconsegueixen una certificació A++, la qual cosa t’ajudarà a estalviar diners, a més d’energia.

Rentadores
Les nostres rentadores han estat fabricades per reduir l’impacte mediambiental i oferir un estalvi energètic considerable. D’aquesta manera, apliquem el nou etiquetatge energètic europeu i aconseguim la millor ràtio A+++ a les rentadores de 8 quilos i A++ a les rentadores de 7 i 6 quilos, la qual cosa demostra i avala el nostre compromís ferm amb el medi ambient.

Assecadores
Assecadores que consumeixen de manera variable en funció del pes que detecten